Belevingsdiner de Kokkerie

« Terug naar overzicht

IMG 8646

Wegens groot succes van de eerste editie, presenteert de Kokkerie op dinsdag 24 en woensdag 25 maart aanstaande opnieuw het belevingsrestaurant, een uniek culinair evenement. Tijdens deze twee avonden viert de gastronomie in de prachtige en historische Van der Mandelezaal in Museum Het Prinsenhof  twee dagen lang wederom hoogtij.

Yuri Verbeek en Martijn de Korte hebben voor deze avonden een zeer smaakmakend diner samengesteld dat zij, in samenwerking met Pieter Overgaag, vol trots serveren. De basisingrediënten zijn hetzelfde als in 2014, maar door deze op een andere manier te toe te passen zullen zij opnieuw verrassen.

Vanzelfsprekend is dit diner voorzien van een interactieve omlijsting wat het belevingsrestaurant zo bijzonder maakt en garant staat voor een complete avond uit. Want niet alleen de smaakpapillen worden op 24 en 25 maart aanstaande verwend, ook de andere zintuigen worden continue geprikkeld door onverwachte elementen. Zo maakt u als gast kennis met het talent van de toekomst, worden onbeantwoorde vragen beantwoord en u zult merken dat niet alles is wat het lijkt. Vanzelfsprekend legt u aan een van de gerechten zelf de laatste hand en komt er letterlijk en figuurlijk een parade aan ingrediënten langs. En denkt u dat wij liever geen mobieltjes zien? Integendeel, misschien heeft u deze zelf wel hard nodig.

Wij beloven dat u na deze avond de gastronomie voortaan met andere ogen bekijkt, mede doordat u heeft kunnen zien en proeven hoe bijzonder simpele dingen kunnen zijn door out-of-the-box te denken. Wilt u dit samen met familie, vrienden of zakenrelaties beleven? Wij ontvangen u graag op dinsdag 24 of woensdag 25 maart aanstaande.

Het Kokkerie belevingsrestaurant vindt plaats op dinsdag 24 en woensdag 25 maart 2015 in de Van der Mandelezaal in Museum Het Prinsenhof. De deuren gaan exact om 18.30 uur open. De kosten bedragen € 79,50 per persoon, inclusief bijpassend drankenarrangement.

U kunt reserveren kan via onderstaande link.

Na reservering ontvangt u een bevestiging met de betaalgegevens,als deze is voldaan krijgt u het dinerticket toegezonden. Op verzoek sturen wij u een factuur toe.

Reserveer hier voor het Belevingsdiner de Kokkerie.

Reageer direct

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Of u kunt ons een mail sturen: info@dekokkerie.com
U kunt ons uiteraard ook even bellen: 015 - 215 83 13.