de Kokkerie Thuis/traiteur

Vanaf 23 oktober zullen we elke vrijdag (16-19 uur) en zaterdag (14-19 uur) ook een traiteurswinkel zijn, u bent van harte welkom. En wij hebben lekkere gerechten voor u gemaakt welke u bij ons of thuis kunt opeten. Ook is er een winkeltje waar u heerlijke wijnen, pesto's, koffie, chocolade etc kunt kopen. De kas kunt u inlopen voor verse groente of bloemen of cress soorten.

Tijdens de Corona zijn we begonnen met de afhaal toko, dit is uitgelopen tot een waar succes, met verschillende geweldige gerechten, die ook nog gezond en betaalbaar zijn.

Een kleine afhaal-beleving en we bezorgen nu ook!!

Natuurlijk hoort er bij elke woensdag een kleine beleving bij het afhalen dat past Yuri als een jas en aan de Buitenwatersloot 42 (17.00-18.00 uur) . We bezorgen binnen Delft voor € 3,50 tussen 17.00-18.30 uur.

  • woensdag 28 oktober, roti 2.0. kip massala met kousenband en aardappel, sambal en zoetzuur € 12,50 pp
  • woensdag 4 november, zuurkool met gewelde pruimen en speklap € 9,50

Wij willen dat u geniet

Er is elke woensdag een vegetarische gerecht te krijgen, namelijk de bekende "de Kokkerie" Tarte tatin van geitenkaas met rode uiencompote en seizoensgroenten en riso pasta en salade ( €12,50 pp)

Yuri's hart gaat uit naar de kinderen en helden die werken voor het Sophia kinderziekenhuis. Samen willen we deze helden een hart onder de riem steken en daarom deze actie. Voor € 4,50 bestel je een aardbeienbavaroise gebakje op een krokante bodem met rozemarijn, staat bekend om zijn helende werking.De omzet minus inkoopkosten gaat direct naar dit goede doel. Gemaakt door Denise Grootendorst en Ad Waijers-top patisseur Cas Spijkers Academie.

U kunt een mailtje sturen naar info@dekokkerie.com voor uw bestelling, u ontvangt dan een dag van te voren een tikkie voor de betaling. Zou u willen aangeven op welke locatie u het gerecht komt afhalen? Woensdag ontvangt u in de loop van de dag een sms met afhaal informatie.