Kookworkshops - Archief

Doe mee met onze gezellige workshops. Leuk als bedrijfsuitje of met de familie. Samen koken, leren en natuurlijk proeven.

De Kokkerie deelt graag haar kennis en ervaring. Wij verzorgen regelmatig workshops op onze locaties. Op onze locatie Buitenwatersloot in Delft kan dit van 12-16 personen, in Monster in de professionele keuken van Koppert Cress kan de groep variëren van 16-40 personen. Op locatie kunnen wij in overleg met u uw gasten ontvangen.

U wordt met uw gasten hartelijk ontvangen met een drankje. Chef Yuri Verbeek neemt u, met een aantal anekdotes, even mee in zijn culinaire wereld. Hierna gaat u, onder leiding van ons professionele team, zelf aan de slag. Is de groep groter, dan splitsen we de gasten en gaat men om de beurt koken. De andere helft krijgt dan een productproeverij of rondleiding en wordt later gewisseld. Na anderhalf uur gaat u aan tafel en serveren wij de gerechten uit.

In overleg met de chefkok wordt een menu besproken met veel kleine gerechtjes waardoor er voor ieder voldoende is wat hij/zij lekker vindt, en waarmee we rekening kunnen houden met dieetwensen. Heeft u een bepaald thema of wilt u met uw groep naast het koken ook werken aan andere vaardigheden? Geef dit aan! Yuri Verbeek stelt dan voor u een aangepast menu samen.

Regelmatig wordt een workshop of diner bij De Kokkerie gecombineerd met een andere activiteit. Wij hebben hier diverse contacten voor en ervaring mee. 

*Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.