Kookworkshops

Doe mee met één van onze gezellige workshops. Leuk als bedrijfsuitje of met de familie. Samen koken, leren en natuurlijk proeven.

De Kokkerie deelt graag haar kennis en ervaring. Wij verzorgen regelmatig workshops op onze locaties. Op onze locatie Buitenwatersloot kan dit van 12-24 personen. Op locatie Rotterdamseweg kunnen wij groepen ontvangen van 20-50 personen.

U wordt met uw gasten hartelijk ontvangen met een drankje. Chef Yuri Verbeek neemt u, met een aantal anekdotes, even mee in zijn culinaire wereld. Hierna gaat u, onder leiding van ons professionele team, zelf aan de slag. Is de groep groter, dan splitsen we de gasten en gaat men om de beurt koken. De andere helft krijgt dan een productproeverij en wordt er later gewisseld. Na anderhalf uur gaat u aan tafel en serveren wij de gerechten uit.

Al onze menu’s bevatten veel kleine gerechtjes waardoor er voor ieder voldoende is wat hij/zij lekker vindt, en waarmee we rekening kunnen houden met dieetwensen. De Kokkerie heeft diverse menu’s uitgewerkt. Maar uiteraard is het mogelijk om andere workshops te verzorgen. Heeft u een bepaald thema of wilt u met uw groep naast het koken ook werken aan andere vaardigheden? Geef dit aan! Yuri Verbeek stelt dan voor u een aangepast menu samen.

Regelmatig wordt een workshop of diner bij De Kokkerie gecombineerd met een andere activiteit. Wij hebben hier diverse contacten voor en ervaring mee. 

*Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Workshop aanvragen

Contact gegevens
Workshop details