Afhaalmaaltijden

Elke woensdag heerlijke gezonde afhaalmaaltijden aan de Rotterdamseweg of Buitenwatersloot. Graag even mailen naar info@dekokkerie.com voor uw bestelling, belangrijk om wel vooraf te bestellen, om zeker te zijn van uw maaltijd.

Tijdens de Corona zijn we begonnen met de afhaal toko, dit is uitgelopen tot een waar succes, met verschillende geweldige gerechten, die ook nog gezond en betaalbaar zijn.

Een kleine afhaal-beleving en we bezorgen nu ook!!

Natuurlijk hoort er bij elke woensdag een kleine beleving bij het afhalen op de Rotterdamseweg 386-B4 (16.30-17.00 uur), dat past Yuri als een jas. Aan de Buitenwatersloot 42 (17.00-17.30 uur) hebben we de hele zomer een bike wash, dus kom je je maaltijd daar ophalen, wordt je fiets gewassen en je banden opgepompt, ben je daar ook weer klaar mee. We bezorgen binnen Delft voor € 3,50 tussen 17.00-18.30 uur.

  • woensdag 12 augustus Halve kreeft Thermidor op basis van garnalenbisque met frisse salade met groene groenten en geconfijte aardappel  (prijs is € 18,50 pp)
  • woensdag 19 augustus Griekse Moussaka (rundergehakt met aardappel, aubergine kaviaar en bechamelsaus) geserveerd met een saus van pomodori tomaten en een zomerse salade met huisgemaakte tzatziki.
  • woensdag 26 augustus V.O.C. maaltijd met Hollandse nasi en een puik sate-tje, eitje, Haagse rendang en spicy beans

Wij willen dat u geniet

Deze gerechten kosten altijd € 19,50 per portie en dat is voldoende voor 2 personen.

Er is elke woensdag een vegetarische lasagne te krijgen, namelijk de bekende "de Kokkerie" lasagne van bospaddenstoelen met truffel en een zomerse salade ( €12,50 pp).

U kunt een mailtje sturen naar info@dekokkerie.com voor uw bestelling, u ontvangt dan een dag van te voren een tikkie voor de betaling. Zou u willen aangeven op welke locatie u het gerecht komt afhalen? Woensdag ontvangt u in de loop van de dag een sms met afhaal informatie.

Tevens is er elke vrijdag in augustus ons BBQ pakket te bestellen vanaf 1 persoon,