Kookworkshop met sloeptocht

Terug naar overzicht
canalhopper2

Deze zomer bieden wij u een lunch-kookworkshop aan met aansluitend een sloeptocht* (canalhopper) door de Delftse binnenstad onder het genot van uw zelfgemaakte culinaire hapjes.

De middag start om 12.00 uur bij de Kokkerie (locatie Buitenwatersloot of Rotterdamseweg). Hier volgt u een ca. 60 minuten durende kookworkshop, gevolgd door een lichte lunch welke bestaat uit een deel van de gemaakte hapjes. De overige hapjes gaan mee in een foodiebag voor op de boot.

Menu

  • Oosters soepje op basis van kerrie, gember en kokos met gemarineerde oesterzwammen

  • Pan con tomate (tomaten op biologisch brood)

  • Köfte spiesen met harissa

  • Salade met burrata (Italiaanse verse kaas van mozzarella en room) en rucolapesto

  • Sushi gevuld met avocado en zalm (voor op de sloep)

  • Aardbeien met Romanoff room en Atsina Cress (voor op de sloep)

Informatie

Na de lunch wordt u met de boot opgehaald. Hier neemt het personeel van de Kokkerie afscheid van u en laat de schipper u vanaf het water de mooiste plekjes van Delft zien.

Kosten inclusief vaartocht € 57,50 per persoon (excl. btw), inclusief welkomstdrankje, wijnen (of non alcoholishe dranken) tijdens de lunch en een drankje mee op de sloep.

Locatie Buitenwatersloot: minimaal 12 en maximaal 25 personen

Locatie Rotterdamseweg: minimaal 25 en maximaal 40 personen

Dit arrangement duurt ca. 3,5 uur

* Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan wordt de vaartocht vervangen door een productproeverij of een uitgebreidere workshop op onze locatie.

Reageer direct

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Of u kunt ons een mail sturen: info@dekokkerie.com
U kunt ons uiteraard ook even bellen: 015 - 215 83 13.