Salon Culinaire

« Terug naar overzicht

kampvuurtje

Geinspireerd door spraakmakende evenementen van het afgelopen jaar, presenteert De Kokkerie opnieuw culinaire spektakel onder de naam Salon Culinaire 2019. Salon Culinaire wordt weer een feestje en een uitgelezen kans voor chef-kok Yuri Verbeek om nieuwe of gerechten uit het verleden in een nieuw jasje te stoppen en aan u te presenteren.

Tijdens Salon Culinaire nemen chef-kok Yuri Verbeek en zijn team de gasten mee op smaakavontuur. Aan de hand van een zesgangendiner, met bijpassend drankenarrangement, maakt u kennis met nog nooit eerder vertoonde ervaringen op gastronomisch gebied. De avond staat bol van humor, emotie en verrassende en verbazingwekkende culinaire elementen, en uw assistentie is zo nu en dan gewenst.

Chef-kok Yuri Verbeek: "Anders denken en anders creëren dat is voor mij de uitdaging. Gerechten tonen als een collectie. Ieder gerecht weer anders en soms de grenzen opzoeken. Ik kan er niets aan doen maar culinair dromen en anders denken is nog steeds mijn grootste hobby. Daarvoor is Salon Culinaire 2019 een uitgelezen kans om jullie weer te ontmoeten en mee te laten genieten met wat mijn team en ik het afgelopen jaar hebben meegemaakt in binnen- en buitenland. Dat is salon culinaire 2019.

 

Salon Culinaire heeft een tijdelijk karakter en vindt plaats op 8, 9, 18, 22, 23 februari en  7, 8, 9 en 10 maart

Het evenement vindt plaats bij De Kokkerie, Buitenwatersloot 42 te Delft. De ontvangst is om 18.00 uur (graag op tijd aanwezig!) en de avond eindigt om 22.00 uur. De kosten bedragen € 85,00  per persoon (incl. BTW), inclusief bijpassend drankenarrangement en overige supplementen.

Wilt u aanschuiven bij een van deze smaakvolle, culinaire belevingsavonden? Reserveer u tickets per mail belevingsdiner@dekokkerie.com. Na reservering ontvangt u een bevestiging met de betaalgegevens, als deze is voldaan krijgt u het dinerticket toegezonden.

N.B. in dezelfde periode februari/maart is het mogelijk om Salon Culinaire exclusief te reserveren voor een besloten gezelschap van 14 - 24 personen.

 

Reageer direct

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Of u kunt ons een mail sturen: info@dekokkerie.com
U kunt ons uiteraard ook even bellen: 015 - 215 83 13.