Kerst 2015

« Terug naar overzicht

Kerstdiner 2015 Een beetje van jezelf en een beetje van de Kokkerie......

Wilt u moeiteloos een overheerlijk kerstdiner serveren? De Kokkerie maakt het u dit jaar wel heel makkelijk. Speciaal voor u en uw gasten koken wij een smaakvol viergangen keuzemenu. De gerechten worden door ons team volledig voorbereid, zodat u zelf slechts een paar handelingen (zoals het verwarmen van de gerechten en opmaken van de borden) hoeft uit te voeren. Uiteraard is een omschrijving hiervan bijgesloten. Kortom, wij doen de boodschappen en koken de gerechten en u kunt samen met uw gasten genieten van een heerlijk kerstdiner. De afwas is van later zorg.

De kosten van het kerstmenu bedragen € 29,50 per persoon (inclusief een broodje). Het menu kan uiterlijk tot dinsdag 22 december 12.00 uur worden besteld en betaald. U krijgt van ons een bevestigingsmail met de betaalgegevens. Het afhaalmoment is op donderdag 24 december tussen 11.00 - 13.00 uur op de Rotterdamseweg 386 (B-4), 2629 HG Delft. 

Kerstmenu *

Voorgerecht

Picatta van geitenkaas met een rucolasalade

Rilette van pulled pork met zoetzure groenten

Tussengerecht

Soepje van geroosterde paprika

Soepje van citroengras

Hoofdgerecht

Lasagne met bospaddenstoelen en truffel met een gemengde salade

Langzaam gegaarde sukade met een stamppotje van bospaddenstoelen en gegrilde winterse groenten van groenteboerin Linda

Dessert

Tiramisu op basis van avocado

Gemarineerd rood fruit met witte en pure chocolademousse op basis van Callebaut chocolade

Geef hieronder per gang uw keuze en het aantal personen aan. Het is mogelijk om verschillende keuzes te maken, zolang per gang het totale aantal personen klopt.

bestel hier uw kerstmenu

* Het is belangrijk om uw bestelling direct na afhalen te controleren. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan dan lossen wij het dezelfde middag nog voor u op.                                   

 

 

Reageer direct

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Of u kunt ons een mail sturen: info@dekokkerie.com
U kunt ons uiteraard ook even bellen: 015 - 215 83 13.